Alle bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden!

Algemene voorwaarden

Welkom op onze website cooculte.nl. Deze gebruiksvoorwaarden regelen de toegang tot en het gebruik van cooculte.nl. De toegang tot en het gebruik van deze website en de aankoop van producten op cooculte.nl zijn gebaseerd op de veronderstelling dat deze gebruiksvoorwaarden door u zijn gelezen, begrepen en aanvaard. Deze website wordt beheerd en onderhouden door VOF I&I Baltic Fashion – KvK-nummer 75241080, belastingcode en BTW-nummer NL860203906B01.

Verzending

COO CULTE NEDERLAND BIEDT GRATIS VERZENDING WERELDWIJD VOOR ALLE BESTELLINGEN BOVEN € 50,00!

Wij gebruiken PostNL voor al onze leveringen. Alle bestellingen worden voorzien van een trackingnummer zodra de bestelling is verzonden ter referentie.

We streven ernaar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen te verzenden. De geschatte levertijden variëren van 3 tot 30 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. De leveringstermijn is maximaal 30 dagen, indien de bestelling niet binnen 30 dagen geleverd wordt, heeft de klant het recht de geplaatste bestelling te annuleren. De leverdata dienen alleen als richtlijn te worden gebruikt en beginnen vanaf de datum van verzending. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen veroorzaakt door douane-inklaringsprocessen op de bestemming.

Neem contact op met info@cooculte.nl als de wachttijd langer is dan verwacht. Tijdens piekmomenten kan de levering vertraging oplopen.

Retour- en ruilbeleid

Hier bij COO CULTE NEDERLAND willen we ervoor zorgen dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt u uw artikel (en) retourneren.

VOORWAARDEN

 • Neem BINNEN 14 werkdagen na de leverdatum contact met ons op.
 • Retourzendingen na deze periode worden NIET geaccepteerd.
 • Het enige dat we vragen, is dat de artikelen naar ons worden teruggestuurd in dezelfde staat als waarin ze zijn verzonden.
 • Mogen NIET beschadigd, gedragen, veranderd of gewassen zijn en alle labels moeten bevestigd blijven.
 • Als het retourteam van mening is dat het versleten is of niet in de originele staat, zal dit ertoe leiden dat het artikel naar u wordt teruggestuurd.
 • Ruilen wordt verzonden via PostNL.

LET OP: Er is GEEN TERUGBETALING voor verkoopartikelen, tenzij deze defect worden geacht. Uitverkoopartikelen zijn geldig voor een winkeltegoed of omruiling. We bieden geen restitutie voor verandering van gedachten op uitverkoopartikelen.

HOE RETOURNEREN / UITWISSELEN

Alle retourzendingen moeten het retourproces van COO CULTE NEDERLAND volgen:

E-mail info@coocute.nl voor een retournummer en instructies voor het retourneren van artikelen uit je bestelling.

 • U MOET uw oorspronkelijke verkoopordernummer opgeven.
 • Leg de reden voor retournering uit en of u een omruiling of terugbetaling nodig heeft.
 • Druk het retourformulier af zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen.
 • Plaats het formulier in het retourpakket.

Retourzendingen die niet zijn geautoriseerd, worden NIET geaccepteerd.

Zorg ervoor dat je pakket na ontvangst van je retournummer binnen 14 dagen bij ons terug is (we nemen contact met je op zodra we het hebben ontvangen).

Retourneer uw goederen naar:

Coo Culte
VOF I&I Baltic Fashion
Houtzagerij 1
Schiedam, 3111 DZ

DEFECTE GOEDEREN

We stellen hoge eisen aan onze kwaliteitscontrole. Alle goederen worden vóór verzending gecontroleerd. Mocht u toch defecte goederen ontvangen, laat het ons dan binnen 5 dagen na ontvangst van uw goederen weten via info@cooculte.nl.

Indien mogelijk zullen we eerst defecte artikelen REPAREREN of VERVANGEN, anders zal een volledige terugbetaling plaatsvinden.

Artikelen die door slijtage zijn beschadigd, worden NIET als defect beschouwd.

LET OP: Retourzending van defecte artikelen wordt alleen terugbetaald tot de waarde van de oorspronkelijk betaalde verzendkosten.

Belangrijke informatie

 • We vergoeden GEEN verzendkosten voor geretourneerde goederen, tenzij dit te wijten is aan een defect in het kledingstuk.
 • Alle verzendkosten voor omruilen en terugbetalingen zijn voor rekening van de klant.
 • De retourzending moet vooraf betaald zijn en een traceerbare methode zijn om een ​​veilige, gedocumenteerde en ondertekende levering te garanderen. COO CULTE NEDERLAND is niet verantwoordelijk voor het missen van binnenkomende leveringen.
 • Retourneren of ruilen wordt alleen geaccepteerd voor aankopen gedaan via www.cooculte.nl.
 • Je geld wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen en het voltooien van de kwaliteitscontrole teruggestort.