Alle bestellingen GRATIS verzonden & retour!

Retourbeleid

Bezorging en retouren

Wil je iets retourneren? Artikelen kunnen worden geretourneerd voor terugbetaling of omruiling. Vul gewoon het formulier in dat naar u is verzonden met het product / de producten en stuur het naar ons terug met het item / de items (in hun originele staat met etiket en zegel intact). Volg de onderstaande stappen binnen 14 dagen na ontvangst van uw levering:

1. Selecteer naast de bovenstaande producten een van de reden codes waarom u het product retourneert.
2. Het is erg belangrijk om dit formulier bij uw artikelen in uw pakket te voegen, zodat wij uw retourzending kunnen verwerken.
3. Het kan tot 14 werkdagen duren voordat retourzendingen (exclusief weekends en feestdagen) bij ons terugkomen. We sturen je een e-mail zodra we je retourzending hebben voltooid.
4. Binnen 14 werkdagen nadat u heeft laten weten dat u de aankoop afziet, wordt de aankoopbedrag terugbetaald, op voorwaarden dat de product(en) binnen de 14 werkdagen daadwerkelijk terugontvangen is of u bewijs hebt geleverd dat u het product(en) terug hebt gestuurd.
5. Op het etiket zit een sticker met ons logo, bij retourzending van goederen moet deze sticker onaangeroerd blijven. Elke beschadiging van deze veiligheidssticker op het label zal de retourzending elimineren.
6. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op: info@cooculte.nl.

HERROEPINGSRECHT

U heeft na uw melding van retourneren (binnen de eerste 14 werkdagen na de aankoop) recht op nog eens 14 dagen om van de aankoop op afstand af te zien.

U dient aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet, binnen 14 dagen de aankoop retour te sturen (in de originele staat en verpakking, met retour formulier inbegrepen).

Indien na afloop van bovengenoemde termijn u niet kenbaar heeft gemaakt om gebruik te willen maken van u herroepingsrecht, is de koop een feit.

Voor klachten verwijzen wij u aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

Coo Culte
VOF I&I Baltic Fashion
Houtzagerij 1
Schiedam, 3111 DZ